[][]

Laufen Kompas Hængetoilet 50*36cm Rimless

Pris fra
620,00  m/Moms
1.200,00  m/Moms
Du sparer: 580,00
Lager: Leveringstid er 1-3 dag(e).
Almindelig LCC

Laufen Kompas Hængetoilet 50*36cm Rimfree " uden skyllerand " 

Model/varenr.: Kompaswall
Disse varer passer godt til
Beskrivelse

Laufen Kompas Hængetoilet 50*36cm Rimfree " uden skyllerand " 

 

Leveres uden sæde som købes og findes under relateret varer

 

LAUFEN Kompas Hængeskål, Rimless 180 Og 230 Mm, Med Kompas, Har Den Schweiziske Badeværelse Specialist LAUFEN Og Den Danske Designer Hee Welling Udviklet En Badeværelsesserie Udelukkende Til De Nordiske Lande. Kompas Står For Klare Linjer, Reduceret Materialeforbrug Og Funktionelt Design I Den Allerbedste Nordiske Tradition. En Komplet Badeværelsesserie, Som, Ikke Kun På Grund Af Sin Høje Schweiziske Kvalitet, Overbeviser Kunderne I Norden
"I De Nordiske Lande Sætter Vi Pris På Både Høj Kvalitet Elegant Design. Kompas Kollektionen Tilbyder Begge Dele: Høj Schweizisk Kvalitet, Og Et Design Der Er Blevet Tilpasset Det Nordiske Synspunkt Og Brugsmønster"
Hee Welling Kreative Arbejde Er Stærkt Forankret I Sit Hjemland, Danmark. Ligesom Få Andre Formår Han At Udtrykke Traditionel Nordisk Forståelse Af Design I Hans Produkt- Og Møbeldesigns, Som Den Berømte Hee Stol Eller Hay About A Chair. Hans Fine Fornemmelse For Form Og Funktion Danner Grundlag For Hans Design, Som Er Vist I Udstillinger Rundt Om I Verden.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Tilføj anmeldelse:

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Alternative varer