[][]

Gustavsberg WC Nautic 5510 med skjult P-lås C+, udgår

2.199,00  m/Moms
Lager: Leveringstid er 2 dag(e).

Gustavsberg WC Nautic 5510 med skjult P-lås. Med 3/6 liters duoskyl, uden sæde. Krom trykknap - 650x345 mm.med Ceramic plus

Model/varenr.: 604111200
Disse varer passer godt til
Beskrivelse
Størrelse: 34.5 x 86.0 x 65.0 cm (B x H x D)
Siddehøjde: 42.0 cm
Montering: Gulvmonteret m/S-lås
Retning på afløb: P-lås
Overflade: Hvid porcelæn

Beskrivelse

 

Gustavsberg WC Nautic 5510 med skjult P-lås. Med 3/6 liters duoskyl, uden sæde. Krom trykknap.

Nautic-serien er vores sidste nye, og det er den bredeste produktserie med modeller, som dækker de fleste behov. Den formgivne, heldækkende porcelænshætte skjuler en separat og lyddæmpende indre beholder. Ved eventuel service skal du blot løfte den af ved at løsne to skruer. Den nye skylleknap gør, at man instinktivt opfatter halv og fuld skylning. Knappen er ergonomisk, og der er ikke brug for nogen speciel knap til små eller svage hænder. De gulvmonterede wc-modeller har en ny og mere enkel montering. Højden på wc'et harmonerer med standardhøjden på håndvasken. Justerbar vandtilslutning giver mere enkel og pænere montering.

 

Montering

Montering med medfølgende beslag, der skrues i gulv med to skruer. Alternativ montering mod gulv med lim. Dækhoveder til skruer og hvid blindprop til skruehuller ved limning medfølger. Med den afrundede cisterne og de små ydermål er den også egnet til hjørneplacering. Med P-lås er det muligt at tilslutte afløbet mod gulvet, lige mod væggen eller i siderne i en valgfri vinkel (skal være mindre end 90 grader). Se medfølgende installationsvejledning. Monteringsoplysninger medfølger.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Tilføj anmeldelse:

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Alternative varer