[][]

Wilo Stratos Pico 25-1/6

1.420,00  m/Moms
Lager: Leveringstid er 2 dag(e).

PICO PICO er i den højeffektive klasse. Det betyder, at når det kommer til el-forbrug, er den ifølge EUROPUMP Commitment målemetoder, mere effektiv end nogen anden pumpe i A-klassen. Med op til 90 procents besparelse på energien i forhold til gamle, uregulerede pumper, er det virkelig noget, der batter på el-regningen – og i klimaregnskabet. Pico er den eneste pumpe, som har så lavt energiforbrug, at den opfylder EUs krav for både 2013 og 2015.

Model/varenr.: 381207024
Disse varer passer godt til
Beskrivelse

PUMPER FRA WILO STRATOS 
STARTER MED A

"Der er mange ord, der beskriver pumperne PICO og Star-Z NOVA fra Wilo Stratos. Fælles for begge er, at ordet starter med ’A’ for energi- og økonomivenlig. De er sikre vindere for dig, der skal installere dem, dine kunders el-regning og ikke mindst klimaet."


PICO
PICO er i den højeffektive klasse. Det betyder, at når det kommer til el-forbrug, er den ifølge EUROPUMP Commitment målemetoder, mere effektiv end nogen anden pumpe i A-klassen. Med op til 90 procents besparelse på energien i forhold til gamle, uregulerede pumper, er det virkelig noget, der batter på el-regningen – og i klimaregnskabet. Pico er den eneste pumpe, som har så lavt energiforbrug, at den opfylder EUs krav for både 2013 og 2015.


Nem at have med at gøre
En pumpe af så lille en størrelse burde være nem at installere og mingelere på plads! Det er den skam også. Takket været PICO’s kompakte design passer den ind, selv hvor pladsen er trang. Og hvor du tidligere var nødt til at forbinde enderne af strømkablerne direkte til klemkassen, er det nu også en hel del nemmere at få alt under kontrol med Wilo Connector, når den tilsluttes.


Lige til at ’sparke i gang’
Heller ikke indstillingen af PICO byder på nogen udfordringer. Med det store display, den gennemtestede røde knapteknologi og en menu, der let at gå til, kan du indstille PICO forfra meget simpelt. Starten er pålidelig, og komforten er i top på grund af det høje startmoment og deblokerings funktionen. Forbruget aflæses direkte på displayet.

Tilføj anmeldelse:

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Alternative varer