[][]

Easy Drain producerer udelukkende kvalitetsrender til det sanitære formål, de har lige fra de billige Basic Drains henover Modulo renderne til de helt lækre ultra tynde s-line render. Alle render leveres med påmonteret dug for nem montering af vådrumsmembran.

Easy Drain producerer render fra 20cm og helt op i 200cm så vi er ganske sikre på at der også er en der passer til dit behov.

Skal du bruge en billig, men stadigvæk kvalitets rendeafløb er Easy Drain et godt bud.

-34%
Pris fra
1.695,00  m/Moms
2.578,75  m/Moms
Du sparer: 883,75

ESS betyder Easy Sanitary Solutions. ESS er ikke blot navnet på hele vores produktudvalg, men udtrykker også vores forretningsfilosofi. Sanitære anlæg skal nemlig ikke kun være perfekt funktionelle og teknisk fremragende, de skal også opfylde alle krav til bekvemmelighed og komfort. Vore produkter er kendetegnet ved lige præcis disse kvaliteter. De skiller sig ud ved deres topkvalitet og innovative løsninger som f.eks. moderne design og et fordelagtigt forhold mellem pris og ydelse. Familiefirmaet ESS har lige siden det blev startet i 1928 selv projekteret, udviklet og fremstillet produkterne og bestræber sig konstant på at realisere nye ideer.