[][]

Danfoss Living connect RA elektronisk radiatorventil

325,00  m/Moms
Lager: Leveringstid er 2-3 dag(e).

Trådløs temperaturstyring – i hele huset. For at give dig fuldstændig kontrol over dit indemiljø arbejder living connect-radiatortermostater trådløst sammen med Danfoss Link, hvilket resulterer i den absolut bedste mulighed inden for varmestyring i hjemmet. living connect-termostater indeholder alle living eco-modellens smarte funktioner og kan desuden styres trådløst fra en Danfoss Link-berøringsfølsom farveskærm placeret centralt i dit hjem. Det betyder, at du kan indstille alle dine living connect-termostater på én gang, og varmen kan stadig reguleres i de individuelle rum. En brugervenlig grænseflade og en berøringsfølsom farveskærm gør det til den rene leg at anvende Danfoss Link. Det er et af de mest umiddelbare, bekvemme og energirigtige løsninger til styring af hjemmets energiforbrug.

Model/varenr.: 403221000
Disse varer passer godt til
Beskrivelse

Living connect er en elektronisk radiatortermostat som styres trådløst af en central enhed kaldet Danfoss Link CC (se relaterede varer)

Termostaten er batteridrevet, kompakt og nem at betjene med kun 3 knapper på fronten. Termostaten passer på RA-ventiler. Hvis den skal bruges til RAV (34 mm) eller RAVL (26 mm. )skal der tilkøbes en adaptor som findes under relaterede produkter.

Med Danfoss Link enheden kan du indstille alle dine living connect-termostater på én gang, og varmen kan stadig reguleres i de individuelle rum. En brugervenlig grænseflade og en berøringsfølsom farveskærm gør det til den rene leg at anvende Danfoss Link. Det er et af de mest umiddelbare, bekvemme og energirigtige løsninger til styring af hjemmets energiforbrug.

HUSK FUNGERE KUN MED DANFOSS LINK

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Tilføj anmeldelse:

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Alternative varer